konsept-b

64 smarte leiligheter midt i sentrum

Visning

Velkommen til visning i vår visningsleilighet i Sandgata, mellom Kongens gate og Dronningens gate. Megler er tilstede i visningsleiligheten hver onsdag mellom kl. 17.00 og 18.00.

 Vi ønsker trygge visninger i disse tider, og ber deg om å melde deg på visning via linken under eller ved å ta kontakt med megler.

På en av Bodøs beste tomter i kvartalet mellom Dronningens gate, Sandgata og Kongens gate bygger vi Konsept B, et moderne boligprosjekt med en god variasjon fordelt på 64 selveierleiligheter fra 26 til 114,2 m2 BRA. Fra smarte studioleiligheter med «Compact Living» løsninger som gir en god hverdag i en ettroms, til treroms toppleiligheter med strålende utsikt og store terrasser. 

B for beliggenhet

Konsept B ligger i skråningen mellom Kongens gate og Dronningens gate. Her har du hele Bodø for dine føtter. Du bor sentralt, men likevel tilbaketrukket. Gå ned på gateplan og du har alt av servicetilbud i nærheten med shopping, restauranter, trening, kulturtilbud og transport.

B for bygget

Konsept B vil få 6 boligetasjer med underjordisk P-anlegg og boder. Bygget er henvendt mot syd og vest og får dermed gode solforhold. Bygget får ulike overflater, innglassede balkonger og farger. Det gir et spill i fasaden og skaper et urbant preg.

B for bra løsninger

Leilighetene er arealeffektive, vil holde solid kvalitet og bygges etter de siste tekniske forskriftene. De får innbydende kjøkken med åpen løsning og integrerte hvitevarer, lekre og praktiske flislagte bad og en innvendig takhøyde i oppholdsrom på hele 2,5 m. Fra stuen går du enten ut på innglasset balkong eller romslig takterrasse.

B for bakhage

Som beboer får du også glede av den flotte bakhagen vår, en grønn og fredelig lunge med soner for avslapning og samvær. Her kan du sette deg ned på en av benkene mens barna fryder seg i huskestativet. Bakhagen får også en egen bocciabane der du kan spille med naboen eller venner på besøk og et skjermet sykkelstativ. Vi setter også av plasser for grilling – eller B for BBQ, som vi sier.

Meld din interesse
 


Fra 26 - 113,8 m2 BRA


Compact Living


Innglassede balkonger


Gågata - 100 m


Dokumenter til nedlasting

Design by Gress Oslo - Visuals by 3D Estate - Powered by Plyo